Στο πλαίσιο της 2ης Ετήσιας Συναυλίας κατά της φτώχειας, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά τίμησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (04/12), έγινε η 2η Ετήσια Συναυλία κατά της φτωχείας, την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά. Ο Ολυμπιακός, άρρηκτα συνδεδεμένος με την πόλη του Πειραιά, και ο μεγαλομέτοχός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχουν επιδείξει τεράστια προσφορά στις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης, η οποία τίμησε τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ όπως και τον Δήμο Πειραιά. Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης έδωσε το «παρών», ενώ την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε ο Βασίλης Βασιλειάδης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ».

«Ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης για το 2019 αλλά και για τα επόμενα χρόνια, θα βρίσκεται δίπλα σας στα συσσίτια αγάπης, στα δέματα, στις κατασκηνώσεις, στους μισθούς των ιεροδιακόνων, αλλά και σε όλες τις άλλες κοινωνικές σας δραστηριότητες. Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε για την πόλη του. Στην πόλη που γεννήθηκε, που ζει, που θα ζει και θα συνεχίσει να εργάζεται εδώ στον Πειραιά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μώραλης, ανέφερε: «Αισθάνομαι πραγματικά χαρά, διότι ως Δήμαρχος της πόλης έχω πραγματικά τη χαρά να συνεργάζομαι με τον Μητροπολίτη της πόλης. Καλύπτει την Μητρόπολη Πειραιά, με αγάπη, με ευαισθησία, με αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα, βοηθάει χιλιάδες συνανθρώπους μας. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί Μαρινάκηδες για να συνδράμουν όχι μόνο στην Μητρόπολη, αλλά και στις δημόσιες δομές που δεν έχουμε τη δυνατότητα. Πολλά μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια!».
 
Top