Νέα τροπή στο τραγικό συμβάν που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ "Αγιά Σοφιά" και κόστισε μια ανθρώπινη ζωή, δίνει σήμερα ο filathlos.gr
Οι καλά πληροφορημένες πηγές του Filathlos. gr μιλάνε για απονενοημένο διάβημα του 60χρονου εργάτη και όχι για εργατικό ατύχημα.


Την προηγούμενη ημέρα ο 60χρονος εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η σύμβαση εργασίας του με την εργολαβική εταιρία. Φαίνεται πως η εξέλιξη αυτή του κόστισε τόσο πολύ και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Έτσι, μετέβη στο εργοτάξιο του γηπέδου λέγοντας ότι πήγε για να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του.

Αμέσως μετά, ο 60χρονος ανέβηκε στον βορειοδυτικό πυλώνα (ενώ η εργασία του δεν περιλάμβανε απασχόληση στο συγκεκριμένο σημείο) του υπό κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ και έπεσε στο κενό. Με το που σήμανε συναγερμός στο εργοτάξιο, η σορός του εργαζομένου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε και ο ακαριαίος του θάνατός του και το συμβάν χαρακτηρίστηκε ως εργατικό ατύχημα.

Η ανατροπή της υπόθεσης, όμως, έγινε μόλις εκλήθη ιατροδικαστής για να διενεργήσει τη νεκροψία της σορού και πρόσεξε ότι μέσα στην κλειστή παλάμη του άτυχου εργάτη υπήρχε σημείωμα, στο οποίο ο ίδιος ανέφερε τα αίτια της αυτοκτονίας του.

Έτσι, αμέσως μετά η Αστυνομία μετέτρεψε την υπόθεση από εργατικό ατύχημα σε αυτοκτονία, με την προανάκριση να συνεχίζεται.

Η κηδεία του άτυχου εργάτη έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα.

Πηγή: filathlos.gr

 
Top