Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη 47χρονης από την Βουλγαρία, για περίπτωση εξαπάτησης με το πρόσχημα ανάγκης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού προσώπου του υποψήφιου θύματος προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης, μετά από κλήση-καταγγελία ηλικιωμένης γυναίκας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική τηλεφωνική κλήση σε οικία 69χρονης Ελληνίδας, όπου άγνωστος, υποστήριζε ψευδώς ότι, η κόρη της χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, γι’ αυτό και απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.
Οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη, προχθές το απόγευμα η 47χρονη γυναίκα, η οποία μετέβη στην οικία της παθούσας, προκειμένου να παραλάβει προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η δράστιδα εμπλέκεται σε μία ακόμη υπόθεση εξαπάτησης ανυποψίαστης γυναίκας και με την ίδια μεθοδολογία παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

thestival
 
Top