Την απόφασή της να σταματήσει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα έκανε γνωστή η Ryanair. Η απόφαση της εταιρίας χαμηλού κόστους έρχεται λίγες μέρες μετά την "οδύσσεια" εκατοντάδων πολιτών που έφτασαν μέχρι τη… Ρουμανία.
Η ανακοίνωση της Ryanair, μέσω της σελίδας της εταιρίας στο Facebook, αναφέρει ότι η σύνδεση Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα θα διακοπεί από την 1η Απριλίου 2019.

Η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα γίνει στις 21 Μαρτίου. Σημειώνει δε ότι η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί.
Πριν από σχεδόν 10 μέρες η Ryanair είχε προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις όταν εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Λονδίνο – Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αποφάσισε να το στείλει στην… Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Μάλιστα, τότε η εταιρία είχε ναυλώσει πούλμαν (!) για να μεταφέρει από τη Ρουμανία στην Ελλάδα όσους δεν ήθελαν να περιμένουν την… επόμενη πτήση. Η στάση της εταιρίας, που ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία, είχε προκαλέσει την οργή των ταξιδιωτών και πλήθος αντιδράσεων.
 
Top