Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 η παρουσίαση των 50 πρώτων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.
Μεταξύ των 50 πρώτων και ο Εκδότης του Piraeus Press και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο οποίος θεωρείται το "ισχυρό χαρτί" του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά.
Είναι 36 ετών, αυτοδημιούργητος, πτυχιούχος Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τελειόφοιτος των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Δημόσιας Διοίκησης και International Business, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κοκκινιά, δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια, ασχολείται με τα κοινά του Πειραιά από νεαρή ηλικία, καθώς στα 24 του διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ´ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά και στα 28 του Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Πειραιά.
Ασχολείται με τον τομέα της επικοινωνίας ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, ενώ έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε κορυφαίους ομίλους μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Με τον Γιώργο Πατούλη - πέραν όλων των άλλων - τους συνδέει και η αγάπη τους για το νησί της Πάρου, αφού και οι δυο επιλέγουν κάθε χρόνο το όμορφο κυκλαδονήσι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και συγκεκριμένα το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του Αμπελά.
Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος οργάνωσε και συνίδρυσε την πρώτη Ένωση Περιφερειακών Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης - ως ιδιοκτήτης ενός εκ των κορυφαίων και πολυβραβευμένων ενημερωτικών sites, του www.PiraeusPress.gr - ενώ εκλέχθηκε και πρώτος Πρόεδρός της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Ευσταθόπουλος διατηρεί ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την Εκκλησία, καθώς είναι ενεργό μέλος της τοπικής εκκλησίας του Πειραιά από τα παιδικά του χρόνια.
Και φυσικά είναι Ολυμπιακός από κούνια, μιας και έχει μεγαλώσει σε μια από τις πιο ''κόκκινες'' γειτονιές του Πειραιά, την Παλιά Κοκκινιά.
Θεωρείται «μετρ» της διαδικτυακής επικοινωνίας, χαρακτηρίζεται για την καυστική γραφίδα του (έχει προσωπική ενυπόγραφη στήλη στο Piraeus Press) και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αρκετά ΜΜΕ και δημοσιογράφους.
Τελευταία τον βλέπουμε συχνά και στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου «Το Μαξίμου Ακούει;» στο Kontra Channel κάθε Κυριακή 8-10 μμ, στο κομμάτι του ρεπορτάζ και στην ανάλυση της επικαιρότητας.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος είναι εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μέλος του ΔΣ του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, αν. μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνίας της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος και Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας
thepressroom.gr
 
Top