Φοβισμένη για την επόμενη μέρα η δασκάλα που συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με μαθητή της


«Μπορείτε να ρίξετε τα μαλλιά μου στο πρόσωπό μου»; Η 28χρονη δασκάλα που συνελήφθη να κάνει σεξ με έναν μαθητή της, φοβάται την κάμερα και προσπαθεί να μη γίνει γνωστό το πρόσωπό της. Μερικές στιγμές αργότερα, αποκαλύπτει και τον λόγο στους αστυνομικούς που τις περνάνε χειροπέδες. «Είμαι μικροκαμωμένη, θα με σκίσουν στη φυλακή», τους λέει!

Στο βίντεο που προέβαλε το KPNX φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στην 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα, στην Αριζόνα το 2018.


Η δασκάλα του Las Brisas Academy Elementary School ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών σχεδόν αποσβολωμένη και αρνείται να πει οτιδήποτε πριν μιλήσει με το δικηγόρο της.

«Αν μπορούσα να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάνω σεξ μαζί σου όλο το 24ωρο, θα το έκανα»

Η 27χρονη δασκάλα από την Αριζόνα των ΗΠΑ φέρεται να αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της και να του έκανε στοματικό σεξ μέσα στην τάξη του σχολείου όπου εργαζόταν. Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος -σύμφωνα με τους γονείς του αγοριού- τους έκανε ένα τηλεφώνημα, ζητώντας τους να τη συγχωρέσουν.

Όπως ανέφερε εκείνη την εποχή σε ρεπορτάζ της η Daily Mail, ο σύζυγος της Μπρίτανι Ζαμόρα, Ντάνιελ, τους ικέτευσε να συγχωρήσουν τη γυναίκα του και να μην την καταγγείλουν στην αστυνομία. Ο σύζυγός της Ζαμόρα επέμεινε ότι η γυναίκα του «έκανε ένα λάθος» για το οποίο δεν της άξιζε να διασυρθεί και να τιμωρηθεί.

Οι γονείς του παιδιού είχαν ανακαλύψει τη ροζ σχέση του παιδιού τους και της δασκάλας μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που εντοπίζει λέξεις κλειδιά στα μηνύματα στο κινητό του πιτσιρικά. Οι ίδιοι στο ρεπορτάζ που προέβαλε το KPNX δηλώνουν, σήμερα πλέον, πως ο γιός τους, εξαιτίας αυτής τη γυναίκας «έχασε την παιδική του ηλικία»!

Η 27χρονη συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο, λίγες ώρες αφότου οι γονείς του αγοριού ενημέρωσαν για τα ευρήματά τους τον διευθυντή του σχολείου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Ζαμόρα φέρεται να έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου. Τη μία φορά μάλιστα, αποπλάνησε τον μικρό μέσα στην τάξη, ενώ σε κάποιο άλλο «ραντεβού» τους του έκανε στοματικό σεξ μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο είναι ακόμα πιο… γαργαλιστικές, καθώς σε ένα από τα μηνύματα που έστειλε στον ερωτευμένο πιτσιρικά του έγραψε: «Μωρό μου το ξέρω ότι ανυπομονείς. Σε θέλω κάθε μέρα χωρίς όριο. Αν μπορούσα να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάνω σεξ μαζί σου όλο το 24ωρο, θα το έκανα».

 
Top