Πριν  έρθουμε εμείς οι «σωτήρες» οι Αθηναίοι έτρωγαν αποφάγια σκύλων .Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε μαθητές Δημοτικού!! Την
περίοδο πριν έρθουμε στην εξουσία είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι διότι οι πεινασμένοι Αθηναίοι τους έπαιρναν τα αποφάγια!!Τάδε έφη Τασος Πετρόπουλος!!
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το pronews.gr ,σε ένα απίστευτο προπαγανδιστικό κήρυγμα που θυμίζει εποχές αλήστου μνήμης, ο υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Πετρόπουλος, απευθυνόμενος σε μαθητές του Δημοτικού ανέφερε πως κατά την περίοδο πριν ανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, άνθρωποι αυτοκτονούσαν και σιτίζονταν από κάδους με αποφάγια σκύλων!

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος σε μαθητές του Δημοτικού που παρακολουθούσαν συνεδρίαση της Ολομέλειας από τα θεωρεία της Βουλής, ο κ. Πετρόπουλος είπε πως την περίοδο 2010-2014 άνθρωποι αυτοκτονούσαν και έτρωγαν από κάδους απορριμμάτων, μέχρι που ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επανέφερε την κανονικότητα.

Μάλιστα, για να μην αφήσει περιθώριο… αμφιβολιών στους μικρούς μαθητές για το τι εννοούσε ο κ. Πετρόπουλος πρόσθεσε πως την περίοδο εκείνη είχαν εξαφανιστεί… οι γάτες και οι σκύλοι από την Αθήνα γιατί οι πεινασμένοι Αθηναίοι τους έπαιρναν τα αποφάγια (!)


Αναλυτικά, ακούγοντας τον προεδρεύοντα να καλωσορίζει 40 μαθητές από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάτων Κεφαλληνίας και από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου ο κ. Πετρόπουλος παρενέβη λέγοντας στα παιδιά:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης):

«Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Καλωσορίζω και τους μαθητές που παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση, για να θυμούνται ότι τούτη η Κυβέρνηση επιδιώκει να λύσει προβλήματα που συσσωρεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.
Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει.
Αντιμετωπίσαμε μία ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν.

Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014
».
 
Top