Ανακοινώθηκαν 10 ακόμα υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. "Μέσα" και το... πολυαναμενόμενο όνομα του Πέτρου Κόκκαλη. Υποψήφιοι και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου αλλά και ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Στο ευρωψηφοδέλτιο και η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Ανακοινώθηκαν μερικά 10 ακόμα από τα ονόματα που θα συμπεριλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε αυτά είναι και αυτό του Πέτρου Κόκκαλη, το οποίο αναμενόταν εδώ και μέρες.

Ένα όνομα που μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς είναι αυτό της τραγουδίστριας Ραλλίας Χρηστίδου. Ωστόσο δεν θα ‘πρεπε, μιας και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2011, και ήταν και υποψήφια βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015.

Πραγματική έκπληξη ωστόσο είναι του υποψηφιότητα του ολυμπιονίκη του tae kwon do Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

-Αναλυτικά τα ονόματα των 10 υποψηφίων

-Αγγέλη Ελευθερία, Συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

-Γραικός Νίκος, Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φωνή-Γραφή» για τη διάδοση των νέων ελληνικών στη Γαλλία


-Θεοφιλάτος Μάριος, μουσικός, Γραμματεία Κ.Σ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ,

-Κόκκαλης Πέτρος, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

-Κονιόρδου Λυδία, ηθοποιός, πρώην Υπουργός Πολιτισμού

-Λαζαροπούλου Γιώτα, πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας-πρώην Εθνοdata

-Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Ολυμπιονίκης TAE KWON DO

-Ρέλλας Αντώνης, σκηνοθέτης, ακτιβιστής ΑΜΕΑ

-Σπουρδαλάκης Μιχάλης, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

-Χρηστίδου Ραλλία, τραγουδίστρια
Οι 15 πρώτοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν στις 12 Μαρτίου:

Στις 12 Μαρτίου ανακοινώθηκε το πρώτο «κύμα» υποψηφίων, το οποίο περιλάμβανε τα εξής 15 ονόματα: Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιάννης Μουζάλας, Δημήτρης Πλουμπίδης, Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, Κώστας Αρβανίτης, Όλγα Νάσση, Γιώργος Χρηστάκης, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Ιωάννα Κοντούλη, Γιόνους Μουχαμέντι, Φωτεινή Σκοπούλη και Μουσταφά Ουφούκ.
 
Top