Σάλος αλλά και θαυμασμός για να νέα του Μανόλο. Το Πρώτο θέμα αποκαλύπτει ότι βρέθηκαν πολλά λεφτά στο λογαριασμό του θρυλικού
«Μανόλο του Παππά». Το γεγονός αυτό προκαλεί εσωτερικούς κραδασμούς και νέες αναταράξεις στις αγνές Συριζοπούλες, οι οποίες στο πρόσωπο του Μανόλο βλέπουν το μελλοντικό σύζυγό που θα τις αποκαταστήσει. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη επιτυχία για πρωθυπουργό από το να καταφέρει να τοποθετήσει μυστικούς πράκτορες-κολλητούς του φίλους στη ελίτ των ολιγαρχών. Δεν υπάρχει κανείς ολιγάρχης που να μην έχει δίπλα του έναν κολλητό του Αλέξη. Η Πρώτη Φορά Αριστερά συναρπάζει σε όλες τις εκφάνσεις της.

Το ρεπορτάζ για το Πρώτο Θέμα έκανε ο θρυλικός Φρίξος Δρακοντίδης. Θα επανέλθουμε σε λίγο…Διαβάστε τι γράφει το Πρώτο Θέμα:


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας» εντοπίσθηκαν σε λογαριασμούς του πολυπράγμωνος Μανώλη Πετσίτη, μετά την εισαγγελική εντολή προς την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος για άνοιγμα των λογαριασμών του σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα χρήματα προέρχονται από κυπριακές εταιρείες, δεν αποδεικνύεται ωστόσο παροχή υπηρεσιών του «Μανόλο του Παππά» προς τις εταιρείες- τροφοδότες των λογαριασμών.

Ο Πετσίτης που μετά τις αποκαλύψεις από το Πρώτο ΘΕΜΑ για την εντυπωσιακή του άνοδο, όταν με διαβατήριο ότι ήταν συμμαθητής και “άνθρωπος” του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, έφτασε από σερβιτόρος, μέσα σε δύο χρόνια, να αποκτά εισοδήματα 200.000 ευρώ, προσπάθησε να μείνει “κάτω από τα ραντάρ”, “μεταναστεύοντας” στην Κύπρο.

 Η νέα του ζωή εκεί έχει όλα τα στοιχεία της πολυτέλειας και της χλιδής, στην οποία συνήθισε να ζει τα τελευταία χρόνια το παιδί από την Καισαριανή. Οι δρόμοι του, όμως, συναντώνται και πάλι με έναν «φίλο απ’ τα παλιά», τον Κύπριο δικηγόρο- ειδικό στις off shore, τον Α.Αρτεμίου, συνοδοιπόρο του Νίκου Παππά στο μυστηριώδες ταξίδι του στη Βενεζουέλα.

 
Top