Κεφάλαια άνω των 6 εκατ. ευρώ έχουν επενδυθεί από τη διοίκηση του ΤΙΤΑΝΙΑ στο κέντρο της Αθήνας, για το πρόγραμμα ανακαίνισης του
ιστορικού ξενοδοχείου στην "καρδιά" της Αθήνας την τελευταία τετραετία.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των 4ου και 5ου ορόφων του ξενοδοχείου που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018 και καλύπτει όλους τους χώρους. Οι δύο αυτοί όροφοι έρχονται να συμπληρώσουν την πλήρη και ριζική ανακαίνιση σχεδόν όλων των ορόφων του ξενοδοχείου Τιτάνια. Δεκαπέντε δωμάτια διαμορφώθηκαν προκειμένου να καλύψουν ανάγκες για πελάτες με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Το έργο της ανακαίνισης του ιστορικού ξενοδοχείου από τη νέα διοίκηση με πρόεδρο την κυρία Ειρήνη Μαλάμου, ξεκίνησε το 2015 με την ανακαίνιση του Olive Garden bar & restaurant, στον 11ο όροφο, που διαμορφώθηκε σε ένα πραγματικό κόσμημα με θέα την Αθήνα και συνεχίστηκε το 2017 με την πλήρη ανακαίνιση των ορόφων από τον 6ο έως και τον 8ο και τη μερική, όλων των υπολοίπων ορόφων του ιστορικού ξενοδοχείου.

Με δυναμικότητα 385 δωματίων και χωρητικότητα 754 κλίνες, όλων των κατηγοριών (standard, family, superior, executive, junior suites & deluxe suites) καθώς και εστιατορίων όπως το πολυβραβευμένο Olive Garden και τη La Brasserie, στο lobby του ξενοδοχείου, διαθέτοντας επτά αίθουσες συνεδριάσεων που φιλοξενούν σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια κάθε χρόνο, το Τιτάνια είναι αυτή την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

 
Top