Είναι γνωστό οτι οι Καμερουνέζοι παίκτες έχουν αγωνιστεί σε πολλές  μεγάλες ομάδες παγκοσμίως με επιτυχία ,εχουν σπουδαία εθνική ομάδα (θυμάστε τον Μιλά) και γενικά έχουν αυτό που λέμε ποδοσφαιρική παιδεία απο τα «γενοφάσκια» τους.Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ:

Πέρα από τα ελληνικά σύνορα, στην Αφρική και για την ακρίβεια στο Καμερούν, απλώνει τα φτερά της η ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να εντοπίσει και να επεξεργαστεί ταλέντα, που θα έχουν προοπτική να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και να φέρουν και έσοδα στο κλαμπ.

Ο Αρης σκοπεύει να οργανώσει ένα football camp στο Καμερούν, ώστε να ρίξει τα κόστη, να κάνει με δικά του στελέχη την πρωτογενή δουλειά και να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο μιας μεταγραφής από την Αφρική.

Προφανώς στόχος είναι η αξιοποίησή τους για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και η προώθησή τους μελλοντικά σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες σε υψηλή αξία.

Το εγχείρημα θα αναλάβει ο ατζέντης Γιώργος Κολοβός, ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι θα ασχοληθεί και με την οργάνωση ακαδημιών του Αρη στη Βόρεια Ελλάδα, που όμως δεν επιβεβαίωσε η ΠΑΕ.
 
Top