Νομίζεις οτι βρίσκεσαι σε κάποια λατινοαμερικάνικη φυλακή η παρακολουθείς ταινία τρόμου.Και όμως αυτα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2019 στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Όσοι υπουργοί Δικαιοσύνης πέρασαν απέτυχαν παταγωδώς να σωφρονίσουν για μια καλύτερη κοινωνία τους κρατουμένους.Ληστής μπαίνεις  δολοφόνος και βαποράκι βγαίνεις...Αυτό είναι το σύστημα και η «ομερτά» που βασιλεύουν σε όλες σχεδόν τις φυλακές της χώρας.
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε απο το vima.gr,με πολύ σκληρές σκηνές από τις φυλακές Κορυδαλλού είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο tovima.gr, φαίνεται η ανενόχλητη καταδίωξη και τα αλλεπάλληλα μαχαιρώματα μεταξύ κρατουμένων στους διαδρόμους των φυλακών.

οπτικό υλικό που καταγράφει και αναδεικνύει τη διαρκή ανομία και το χάος στην κεντρική φυλακή της χώρας.

Σε μια κατάσταση που θυμίζει Κολομβία και Μεξικό. Και όλα αυτά όταν τους τελευταίους μήνες στον Κορυδαλλό έχουν σημειωθεί περίπου 10 αιματηρές συμπλοκές, 26 θάνατοι κρατουμένων από διάφορες αιτίες και δεκάδες τραυματισμοί.
 
Top