Με τέτοιο υλικό που έχει ο ΟΦΗ που να σταθεί στην Superleague.Για να λέμε πικρές αλήθειες λέει ο Χάιμε Βέρα και δεν έχει ο άνθρωπος άδικο.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στην έδρα του την ΑΕΛ και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Με το πρωτάθλημα να θέλει ακόμα 7 αγωνιστικές να ολοκληρωθεί, ο προπονητής των Κρητικών, Χάιμε Βέρα, ξεστόμισε την… πικρή αλήθεια.

Ο Χάιμε Βέρα τόνισε πως ο ΟΦΗ έχει χάσει το… τρένο της παραμονής στη Superleague, αμέσως μετά το 0-0 που έφερε μέσα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” με την ΑΕΛ.


ΟΦΗ – ΑΕΛ: «Όρθιοι» οι «βυσσινί»! Στενεύουν τα περιθώρια για τους Κρητικούς

Τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στο “Θ. Βαρδινογιάννης” στο πλαίσιο της 23ης ημέρας.

Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν έτσι επτά αγώνες χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Όσον αφορά τους “βυσσινί”, έφτασαν τους 23 βαθμούς.

“Είναι δύσκολο αν δεν βάλεις μέσα από την περιοχή γκολ. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ έπεσε σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι το γκολ εγώ πιστεύω στους παίκτες μου, θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ” δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ στην κάμερα της Nova.
 
Top