Καταγγελία για παράνομο παρκάρισμα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας
Στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην Λ.Δημοκρατίας από το ύψος του Βασιλόπουλου έως το Νέο Ικόνιο τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από οχήματα πελατών των παρακείμενων συνεργείων καθιστώντας  επικίνδυνη την διέλευση των πεζών που αναγκάζονται να κάνουν παράκαμψη αρκετών εκατοντάδων μέτρων για να πάνε από την Ευγένεια στο Νέο Ικόνιο! 

Γυναίκες με παιδιά, ΑΜΕΑ και λοιποί άνθρωποι κυριολεκτικά θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο αν επιχειρήσουν να διαβούν από το σημείο μιας και αναγκάζονται για πάνω από 200 μέτρα να περπατήσουν επί της Λεωφόρου όπου τα οχήματα δυστυχώς αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες. 

Υπάρχουν οχήματα που βρίσκονται εκεί για μήνες! Έχω επικοινωνήσει προσωπικά με την άμεση δράση πάνω από 15 φορές τις τελευταίες μέρες και πάντα μου λένε "καλώς ενημερώνουμε την τροχαία". 

Όμως ποτέ δεν έρχεται κανείς. Όπως άλλωστε και σε άλλες απόπειρες στο παρελθόν…

Επικοινώνησα και με την αρμόδια για την περιοχή τροχαία Κορυδαλλού πολλές φορές οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως θα στείλουν περιπολικό να επιληφθεί του θέματος αλλά ούτε έτσι κατάφερα να βγάλω άκρη.

Παράλληλα προχώρησα και σε γραπτή καταγγελία στον Δήμο καθώς τα συγκεκριμένα συνεργεία και μηχανουργεία απορρίπτουν τα μηχανόλαδα και τα λοιπά άχρηστα ανταλλακτικά στους κάδους που βρίσκονται στο παρκάκι επί της Λ.Δημοκρατίας και Μπουμπουλίνας δημιουργώντας μια τριτοκοσμική κατάσταση!

 Η εικόνα που δημιουργείται μοιάζει με χωματερή και έτσι προδιαθέτει τόσο κατοίκους όσο και περαστικούς ακόμα να απορρίπτουν κάθε είδους μπάζα τα οποία μένουν εκεί μέχρι να μαζευτούν από τις δημοτικές αρχές (ανεπαρκώς τις περισσότερες φορές) βδομάδες. Το χώμα πλέον έχει ποτίσει και έχει γίνει μαύρο.

Βέβαια ευθύνη γι αυτό έχει και ο δήμος που δεν αξιοποιεί σωστά αυτόν τον δυνητικά πανέμορφο χώρο πρασίνου που θα μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής και όχι των αθιγγάνων και των αστέγων  που κατά καιρούς κατασκηνώνουν εκεί και που εμείς οι ίδιοι οι κάτοικοι αναγκαζόμαστε να διώξουμε θέτοντας σε κίνδυνο τους εαυτούς μας μιας και οι συνθήκες εκεί τους δίνουν την ευκαιρία να προβούν σε κατάληψη του χώρου. 

Γενικά η κατάσταση στην Ευγένεια και στην ιχθυόσκαλά μας έχει κάνει να σκεφτόμαστε να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας και να μετακομίσουμε. Είναι κρίμα η περιοχή να βυθίζεται στην παρακμή! Υπάρχουν χώροι που με παρεμβάσεις πολύ μικρού κόστους θα έδιναν άλλη πνοή και θα αναβάθμιζαν αισθητικά την περιοχή και το πιο σημαντικό θα την έκαναν βιώσιμη.

Προσωπικά ζήτησα συνάντηση με τον Δήμαρχο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά αντί αυτού επικοινώνησε κάποιος συνεργάτης του για να με ενημερώσει πως γι αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν και πολλά να γίνουν



Με εκτίμηση,

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
 
Top