Πυρ και μανία η Δέσποινα Μοιραράκη: Δεν υπάρχει πλειστηριασμός-Θα κάνω μηνύσεις στην δημοσιογράφο γιατι έτρεχα σαν τρελή να πάρω την εφημερίδα να μην βγάλει την είδηση.Ματαιώθηκαν τα πάντα..Σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα,αναφέρει χαρακτηριστικά σύμφωνα με την dealnews.gr

Δήλωση παύσης πληρωμών υπέβαλε η Δέσποινα Μοιραράκη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, σηματοδοτώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την έναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας.
Η γνωστή επιχειρηματίας, την 1η Φεβρουαρίου, ως νόμιμη εκπρόσωπος της ανωνύμου εμπορικής εταιρείας εισαγωγών και εξαγωγών υφασμάτων, ενδυμάτων, επίπλων, έργων τέχνης και ταπήτων με τον διακριτικό τίτλο Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε., κατέθεσε το σχετικό δικόγραφο στην αρμόδιο Πρωτοδικείο με την αιτιολογία ότι αδυνατεί να εκπληρώνει τις ληξιπρόθεσμες χρηματικές υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της.

Αλλά την ημέρα του δικαστηρίου, η δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα αναβολής προκειμένου να υπάρξει μια συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε απάντησή της η κα Μοιραράκη δεν διέψευσε την αίτηση πτώχευσης, ωστόσο τόνισε ότι πλέον έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την τράπεζα και πως δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή της

Η κ Μοιραράκη δήλωσε «Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου. Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη.
«Αυτός ήταν ένας επιχειρηματικός ελιγμός προκειμένου να έρθουμε σε συνεννόηση με την τράπεζα και μάλιστα επετεύχθη» σημείωσε η ίδια.

Η κ. Μοιραράκη πρόσθεσε πως η απόφαση έχει βγει ήδη η απόφαση από την προηγούμενη εβδομάδα. «Όλα ρέουν κανονικά, ματαιώνεται η πτώχευση. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός! Ματαιώθηκε! Θα κάνω μήνυση γιατί όφειλε η δημοσιογράφος να με πάρει ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσει. Τρελάθηκα! Έτρεχα σαν τρελή να πάρω την εφημερίδα. Είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα;», πρόσθεσε η κ. Μοιραράκη.  
 
Top