"Σύρραξη" μεταξύ Δ.Γιαννακόπουλου, Γ.Σκινδήλια και Αγγελόπουλων στη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Την
αρχή φαίνεται πως έκανε η πλευρά των Αγγελόπουλων με αποτέλεσμα ο Δ.Γιαννακόπουλος να απαντήσει.
Eξω φρενών αποχώρησε μία ώρα μετά την έναρξη της συνάντησης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος οργισμένος γι αυτό που συνέβη!

Όπως έλεγε το αφεντικό του Παναθηναϊκού τον απώθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας.

«Δημητράκη θα σε τσακίσω», έλεγε σύμφωνα με τους «πράσινους» ο Σκινδήλιας για ώρα, με τον Γιαννακόπουλο να είναι έξαλλος. Μάλιστα, καταγγέλλει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη.

«Δεν είναι δυνατόν, είναι ντροπή! Όλα έγιναν μπροστά στον Υφυπουργό που δεν έκανε τίποτα»,ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

«Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός έβλεπε χωρίς αντίδραση. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε όλο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».
«Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε», είπε μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, κάτι που διαψεύδεται από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δ.Γιαννακόπουλος

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτή η σύσκεψη απόψε! Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που αποφάσισε να μην κατέβει στο παιχνίδι, υπάρχουν νόμοι, κυρώσεις κι επακόλουθα. Κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός!

Αδυνατώ να πιστέψω πως αν ήταν άλλη ομάδα στη θέση του Ολυμπιακού θα γινόταν αυτή η σύσκεψη απόψε. Ο Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα…

Ήταν μια παρωδία! Ο Σκινδήλιας με απείλησε, μου είπε «Δημητράκη θα σε τσακίσω, βγες έξω»! Ήλθα εδώ αν και δεν είχα λόγο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο λόγος που δεν θα γίνει το ματς ή που έκλεισε το ΣΕΦ!

Σηκώθηκα να φύγω, ήλθε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και με τράβηξε βίαια να καθίσω στην καρέκλα μου. Λέω στον Βασιλειάδη: «Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το πράγμα; Δεν είδατε τη βιαιοπραγία»; Δεν έγινε καμία παρέμβαση!

Ο Αγγελόπουλος με έπιασε και με έβαλε να κάτσω βίαια στην καρέκλα! Του λέω λοιπόν να κατέβει εδώ τώρα και να δούμε αν θα με σπρώξει! Ο Ολυμπιακός ήλθε μόνο για να απειλήσει και υπάρχει ηθικός αυτουργός, ο Βασιλειάδης! Η σημερινή κίνηση ήταν απαράδεκτη! Δέχτηκα απειλές και ύβρεις ενώπιον του Υπουργού, ο οποίος κοιτούσε απαθής και δεν έκανε τίποτα»


Έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ
Νωρίτερα, λύσεις ζήτησε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης για το μπάσκετ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και των φορέων, ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ.
Όταν οι εκπρόσωποι Τύπου πέρασαν στην αίθουσα για να τραβήξουν φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το εξής σχόλιο χαριτολογώντας:

«Πουλάμε περισσότερο εμείς από τον Σπανούλη και τον Καλάθη;».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος ρώτησε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους:

«Ποιος έκανε το σχόλιο για τον Σπανούλη σήμερα ο ΛεΜπρον Τζέιμς;», για να λάβει την απάντηση:
«Οχι, ο Κόμπι Μπράιαντ». «Είπε μόνο για τον Σπανούλη ή και για τον Διαμαντίδη» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός παράγοντας και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για την αξία του Σπανούλη και του Διαμαντίδη δείχνει και την ποιότητα των παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και νομίζω ότι μας επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά».

Εν συνεχεία οι εκπρόσωποι Τύπου αποχώρησαν .

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν, από τον Ολυμπιακό οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης, ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές και ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Λάμπρος Αδάμος.
Από τους «πράσινους» παρευρέθηκαν, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η δικηγόρος της εταιρείας, Μαργαρίτα Θάνου και ο γενικός διευθυντής, Θεμιστοκλής Καρβουντζής.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν βρέθηκε στην αίθουσα. Την ΕΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Γκολέμης, ενώ από την ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ είναι ο κ. Αθανασόπουλος.   

 
Top