ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ: Η Ρένα Γκιτάκου υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος στην Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος συντάσσεται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για τη κυρία Ειρήνη Γκιτάκου η οποία θα είναι υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίας

Η κα Ειρήνη Γκιτάκου, μεγάλωσε, ζει στον Πειραιά και κατάγεται από τη Μάνη. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: 


«Η  Ειρήνη Γκιτάκου είναι ένα ακόμα ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας που συμπορεύεται με τον συνδυασμό μας ως υποψήφια Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, προκειμένου να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε για την ανάπτυξη της πόλης μας. Οι Δημοτικές Κοινότητες έχουν για εμάς ιδιαίτερη σημασία και είμαι βέβαιος πως θα συμβάλει στη συνέχεια του έργου μας που έχει ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε κάθε γειτονιά».

Η κα Ειρήνη Γκιτάκου σε δήλωσή της επεσήμανε:«Με χαρά συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πιστεύω πως είναι σημαντικό να ασχολούνται με τα κοινά νέοι άνθρωποι. Έχω μεγαλώσει, ζω και εργάζομαι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και έχω δει το έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή μου. Επιθυμώ να συνεισφέρω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», προκειμένου το έργο αυτό να ενισχυθεί».
 
Top