Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα τέθηκε νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες και χάνει τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν (23 Μαρτίου) και Βοσνία – Ερζεγοβίνη (26
Μαρτίου)

Πλήγμα για την Εθνική Ελλάδας, ενόψει της πρεμιέρας της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. Ο Κώστας Μανωλάς, ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Αγγελου Αναστασιάδη, υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό, αφού έσφιξε τα δόντια για να παίξει με την Πόρτο στο Champions League.

Το ιατρικό τιμ της Ρόμα, το οποίο και τον εξέτασε, προέβλεψε ένα διάστημα απουσίας που φτάνει έως και τις τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο Μανωλάς θα χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο λόγος για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ (Σάββατο 23 Μαρτίου, 21:45) και την σαφώς πιο απαιτητική με την Βοσνία – Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα (Τρίτη 26 Μαρτίου, 21:45).


Εφόσον επιβεβαιωθεί το διάστημα απουσίας των τριών εβδομάδων, ο Μανωλάς αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος του μήνα και την κρίσιμη για τους «Τζιαλορόσι» κόντρα με τη Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

 
Top