Μπορεί να ειναι πολυεκατομμυριούχος αλλά δεν ειναι Κροίσος δισεκατομμυριούχος ο Λιονέλ Μέσι και προσέχει τα λεφτά του. Το ήθελε πολύ το Gulfstream V μοντέλο του 2004 και το πήρε σε τιμή ευκαιρίας δίνοντας 15 μόνο εκατομμύρια και το αγόρασε ελαφρώς μεταχειρισμένο.Καινούριο κόστιζε 3 φορές και κάτι απο όσα έδωσε ,δηλαδή 50 εκατομμυριάκια.Οπότε καταλαβαίνετε....Ο Μέσι προσάρμοσε το λευκό ιδιωτικό αεροπλάνο του, με λεπτομέρειες που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή και την καριέρα του. Έτσι, στην ουρά εμφανίζεται ο αριθμός του, το «10», ενώ στα σκαλοπάτια είναι γραμμένα τα ονόματα των μελών της οικογένειάς του: Λίο, Αντονέλα, Θιάγκο, Τσίρο και Ματέο.
Ο βραχύσωμος άσος, το πήρε... δεύτερο χέρι, καθώς η αξία ενός καινούριου Gulfstream υπολογίζεται σε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια. Αυτά τα αεροσκάφη διαθέτουν 16 καθίσματα, τα οποία μετατρέπονται σε οκτώ κρεβάτια. Επιπλέον, διαθέτει δύο κουζίνες και δύο μπάνια, το ένα με ντους. Πρόκειται για αεροσκάφος μήκους σχεδόν 30 μέτρων, με ταχύτητα πτήσης 882 χλμ./ώρα.
Ο άσπονδος φίλος και χρόνια αντιπαλός του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και αυτός λιαρ τζετ το οποίο αξίζει 19 εκατομμύρια ενα  Gulfstream G200 με τις ίδιες ανέσεις...

 
Top