Έπαιζαν γκολφ οταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο...Γκοτζίλα Έμειναν αποσβολωμένοι με το μπαστούνι στο χέρι..Καμαρωτός-καμαρωτός ξεπρόβαλε το τέρας.!!Ένας τεράστιος αλιγάτορας!

«Θεέ μου!». «Κοίτα αυτό το τέρας!». «Είναι τεράστιος!». Αυτές ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν σε γήπεδο του γκολφ, στη Σαβάνα της Τζόρτζια, όταν ξαφνικά έκανε έφοδο ένας αλιγάτορας.

Οι άνδρες που έπαιζαν αμέριμνοι γκολφ δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους αυτός ο... έξτρα αντίπαλος.
«Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και αναρωτιόμασταν τι ήταν αυτός ο θόρυβος. Στην αρχή πιστεύαμε ότι κούρευαν τους θάμνους», είπε ένας από τους γκολφέρ, αναφερόμενος στο γεγονός ότι άκουσαν τον τεράστιο αλιγάτορα να πλησιάζει.


Όταν τελικά ξεπρόβαλε το... τέρας, έμειναν έκπληκτοι.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον θόρυβο που έκανε περπατώντας στο γρασίδι. Δεν ακούγεται στο βίντεο. Είναι ο ήχος που νομίζεις ότι θα έκανε ένας δεινόσαυρος. Ηταν σουρεαλιστικό», είπε χαρακτηριστικά ένας από τους γκολφέρ, ο Εντ Βανς.

Πάντως, ο αλιγάτορας δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί τους. Πέρασε μπροστά τους, ξάπλωσε για λίγο στο γρασίδι και τελικά μπήκε στο νερό.

πηγή
 
Top