Παρότι δέχεται ανηλεή πόλεμο  με σφαίρες και απειλές,(όπως αναφέρει σε δήλωσή του) ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών κος Ζώης Κολιός έχει καταφέρει να δώσει έργο πνοής και λειτουργικότητας, στο πολύπαθο αυτό ίδρυμα που οι ηλικιωμένοι στο «γέρμα της ζωής» τους λαχταρούν λίγη αγάπη και συμπόνοια.


 Όλοι οι εργαζόμενοι πληρώνονται στην ώρα τους αλλά και οι υποχρεώσεις ΕΚΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..! Ζητάει επίσης νοσηλευτές και νοσηλεύτριες  να επανδρώσουν τις όποιες κενές θέσεις αλλά και νέες λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων περίθαλψης των τροφίμων -ηλικιωμένων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 
Επί δικής μου διοικήσεως , τους τελευταίους 9 μήνες , οι εργαζόμενοι στο Γηροκομείο Αθηνών έχουν λάβει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ και ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΕΠ ΑΔΕΙΑΣ 2018 και θα λάβουν και το ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ κανονικά .
Για την δική μας περίοδο και ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ , ΤΡΙΑ πράγματα δεν θα σταματήσουν :
1. Οι ΤΡΟΦΙΜΟΙ θα έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!
2. Οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ θα πληρώνονται κανονικά
3. Οι Υποχρεώσεις θα εκπληρώνονται


Παρότι με πολεμούν ΟΛΟΙ με νύχια και με δόντια , με αθέμιτα μέσα , με απειλές και σφαίρες , με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ να μου τραβούν ... το αυτί.
Όλα στο φως , όλα στην υπηρεσία αυτών των ανθρώπων που έχουν ανάγκη ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ !!!!!

Ζητάω νοσηλευτές και νοσηλεύτριες .
Θέλω όλοι να κοινοποιήσετε αυτή τη δημοσίευση γιατί , άρχισαν πάλι «τα παλιά» .
Μου στέρησαν το δικαίωμα των μισθώσεων , με μια ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ .....υποκινούμενη απόφαση .
Όμως , η ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ που έχουμε , μας επιτρέπει να λειτουργούμε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
Μας πολεμούν και άτομα (εργαζόμενοι) μέσα από το Γηροκομείο. Όταν σε λίγο , θα δημοσιεύσουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ , δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν !!!!

Αυτή τη στιγμή προέχει να έρθουν ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ να στελεχώσουμε τα περίπτερα και να ετοιμαστούμε να ανοίξουμε και το επόμενο Περίπτερο μας , τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ , που έχει δρομολογηθεί .
Στείλτε μου βιογραφικά στο messenger και στο e-mail μου και θα τα προωθήσω άμεσα !!!!
Κοινοποιήστε το , άμεσα !!!!!
Ευχαριστώ !!!!
 
Top