«Δεν θα πας πουθενά,εδώ θα μείνεις»  που λέει και το τραγούδι φέρεται να λέει ο Μάρκος Μπόλαρης στην Θωμαρίτα Καλδάρα . Δεν εγκρίνω την παραίτησή σου.Μου είσαι απαραίτητη.Τα προσόντα σου είναι τα 3 Εψιλον. Και για σένα αλλά και για τους άλλους συνεργάτες μου όπως την ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2002 Λένας Χρυσηίδας .

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς δεν είπε κάτι τέτοιο αυτολεξεί ο υπουργός αλλά αυτό εννοεί και βγαίνει στην αντεπίθεση να «υπερασπιστεί» τους συνεργάτες τουΌπως αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν έγινε δεκτή, κατά πληροφορίες, από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη, η παραίτηση της... εντυπωσιακής γραμματέως του, Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο, κάνοντας μάλιστα και μία ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραφε «Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, του Νews24/7, ο υφυπουργός «δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της».Νωρίτερα, επιχειρώντας να δώσει απάντηση στην κριτική που του ασκείται για τις επιλογές της Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς, Λένας Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου, για την στελέχωση του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Μπόλαρης υποστήριξε σε δήλωσή του: «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα 3 έψιλον».
 
Top