Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, καθώς ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε Λιμενικούς που βρέθηκαν στην περιοχή για
έλεγχο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επτά στελέχη του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μετέβησαν σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια ώστε να πραγματοποιήσουν έλεγχο για ναρκωτικά, με τη συνδρομή Εισαγγελέα. Κατά την έρευνά τους οι λιμενικοί εντόπισαν δύο γυναίκες τις οποίες συνέλαβαν καθώς και άλλα αντικείμενα.
Κατά την έξοδό τους από το κτίριο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 20 άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας Λιμενικός τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι και ο δεύτερος φέρει απλές εκδορές. Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με τη μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει. Η δεύτερη κατάφερε να διαφύγει την ώρα της συμπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι άρπαξαν και τις τσάντες των δυο Λιμενικών στις οποίες είχαν τις ταυτότητές τους και τα όπλα τους.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή των Εξαρχείων και έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι όταν συνελήφθη στον Πειραιά Ιρακινός με 200 γραμμάρια κάνναβης ο οποίος όπως είπε στους λιμενικούς που τον συνέλαβαν είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από το κτίριο στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού.

 
Top