Την ξεκαρδιστική του εμπειρία (που ίσως να μην είχε και τόσο καλό τέλος αν όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν είχαν χιούμορ) μοιράστηκε με τους ακόλουθούς
του στα social media ένας Σκωτσέζος.
Ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πέρασε ένα βράδυ άγριου ξεφαντώματος στη Γλασκώβη. Στη συνέχεια αποκοιμήθηκε τύφλα μεθυσμένος σε έναν καναπέ, που ο ίδιος νόμιζε ότι βρισκόταν στο σπίτι του τελευταίου πάρτι όπου είχε πάει. Στην πραγματικότητα όμως, ο καναπές αυτός ήταν στο διπλανό σπίτι, οι ιδιοκτήτες του οποίου είχαν κάνει το λάθος να αφήσουν την πόρτα ξεκλείδωτη.
Όπως εξηγεί στο βίντεο ο άνδρας, σκασμένος στα γέλια, όταν αποφάσισε τελικά το προηγούμενο βράδυ να φύγει από το πάρτι, κάλεσε ταξί. Καθώς άργησε να κατέβει (ήταν βλέπετε τύφλα στο μεθύσι), ο ταξιτζής έφυγε και ο ίδιος προσπάθησε να επιστρέψει στο πάρτι. Αντί όμως για το σπίτι του οικοδεσπότη, πήγε στους γείτονές του, που κοιμόντουσαν του καλού καιρού.

Εκεί, πιστεύοντας ότι είναι στο σπίτι του φίλου του, προσπάθησε να φτιάξει κάτι να φάει και στην συνέχεια έπεσε... ξερός στον καναπέ.
Ξυπνώντας το πρωί, το ζευγάρι που μένει στο σπίτι έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τον απρόσκλητο επισκέπτη, τον οποίο και ξύπνησαν ρωτώντας τον «μα ποιος είσαι;».

Ευτυχώς, όπως εξηγεί στο βίντεο ο άνδρας, οι δύο φιλικοί ένοικοι του σπιτιού είναι ντόπιοι και άρα... φιλόξενοι. Μάλιστα του πρόσφεραν καφέ και τσιγάρο, δείχοντας κατανόηση για το λάθος του.

πηγή
 
Top