Πρόεδρος Λας Πάλμας:Πουλήσαμε τον Ματέο Γκαρσία αλλά δεν λέμε την ομάδα λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας την οποία πρέπει να σεβαστούμε.


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να συνεχίζουν να αποκαλύπτουν συνεχώς διάφορες πτυχές και παρασκήνια από τις διαπραγματεύσεις της Λας Πάλμας για την πώλησή του.

Ως γνωστός, ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, Ντίνος Διαμαντόπουλος ταξίδεψε στην Ισπανία για να διαπραγματευτεί την πώληση του νεαρού αργεντινού που αγωνίζεται ως δανεικός στον Αρη.

Σημερινά δημοσίευμα της Laprovincia.es φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ, που ρίχνει «βόμβα» λέγοντας: «Ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».


Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρεται πως η συμφωνία της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία θα φέρει στα ταμεία συνολικά τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ γίνονται αναφορές στα περί ενδιαφέροντος που φέρονται να έχουν δείξει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Αν μη τι άλλο μένει να φανεί τι τελικά ισχύει και αν εκτός του Αρη υπήρξε κι άλλη ομάδα που κινήθηκε για την απόκτηση του 22χρονου και κατάφερε να πετύχει το τελικό deal με τον ισπανικό σύλλογο.
 
Top