Μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός εφοπλιστή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, πρόκειται για τον 29χρονο Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο, εγγονό του πρόσφατα εκλιπόντα εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Το ζευγάρι εθεάθη την περασμένη Κυριακή στο fashion show των MiRo στα πλαίσια της Athens Xclusive Designers Week
που έγινε στην Αθήνα. Ωστόσο, δεν κάθησαν μαζί, ενώ ούτε πόζαραν στον φακό, προκειμένου να μην τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους και γίνει δημόσια η σχέση τους.


Ο κούκλος εφοπλιστής, γιος της Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη ασχολείται με τα ναυτιλιακά, ενώ έχει σπουδάσει στην Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα στη Σχολή Καλών Τεχνών του Σαν Φρανσίσκο.

Άρχισε να ασχολείται με την τέχνη το 2008, παρατηρώντας τα γκράφιτι στους δρόμους.

«Ήταν η εποχή που οι street artists έγιναν mainstream καλλιτέχνες», ανέφερε τότε στην Καθημερινή.
Το ενδιαφέρον του στη συνέχεια στράφηκε προς τους νέους Έλληνες εικαστικούς.

«Θεωρώ σωστό τα κομμάτια μιας συλλογής να δένουν καλά μεταξύ τους. Επίσης, μου αρέσει να γνωρίζω τους καλλιτέχνες και να ανακαλύπτω τον κόσμο τους», ανέφερε ο ίδιος.

Ταυτόχρονα, φημίζεται για το ακριβό γούστο του στο ντύσιμο και τα brand names, ενώ του αρέσουν το clubbing, οι διακοπές και οι όμορφες γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως η παρουσιάστρια του Open διατηρούσε σχέση με τον 25χρονο επιχειρημαία Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας.

Το τέλος της σχέσης τους έγινε γνωστό, όταν διέγραψαν από το Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες.


 
Top