Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές σου με το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί δεν θα έχεις εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα. Χρειάζεται ψυχραιμία! Απόφυγε επίσης να δώσεις υποσχέσεις γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς σου δεν έχουν βάση, κάτι που θα συνειδητοποιήσεις αρκετά αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων σου από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα είσαι έτοιμη να αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούρια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια σε συμβουλεύουν να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις…


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη αναμενόμενα πρόσωπα μπορεί να συγκεντρώνονται γύρω σου σήμερα με το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα. Μπορεί να τα συναντήσεις κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου, στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτή η μέρα είναι πολύ κοινωνική με όλη τη σημασία της λέξης! Όταν πρόκειται όμως για εταιρικές σχέσεις δεν θα καταφέρεις να κάνεις βήμα πέρα από μια επιφανειακή ευγένεια ή από το να αποσπάσεις αόριστες υποσχέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νωρίς το πρωί οι άνθρωποι θα αποτελούν ένα μυστήριο ή ένα απόρθητο φρούριο για σένα. Το πρώτο μισό της μέρας χρειάζεται την προσοχή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κινηθείς βιαστικά.


ΛΕΩΝ
Πρόκειται για μια γεμάτη μέρα: εργασιακά καθήκοντα, επαγγελματικά καθήκοντα, οικογενειακές μικροδουλειές, κλπ. Η υπερβολική δράση ωστόσο δεν ενθαρρύνεται για τη σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Κριό. Εκείνο που θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρον αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο είναι η ανάλυση των μέχρι στιγμής επιτευγμάτων σου στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση σήμερα, καθώς θα υπάρχει αναταραχή παντού γύρω σου. Θα ανακαλύψεις ίσως ότι το να κρυφτείς σε απάνεμες γωνίες για να γλυτώσεις από την καταιγίδα θα έχει και αυτό το κόστος του. Η μέρα επιφυλάσσει υλικές ζημιές, επαγγελματικά λάθη και στρατηγικές αποτυχίες.

ΖΥΓΟΣ
Η επικοινωνιακή σου δεινότητα αυξάνεται σήμερα, ιδιαίτερα αν είσαι Ζυγός του Σεπτέμβριου! Ωστόσο έχεις μια προτίμηση στις επαφές που αφορούν επιχειρήσεις ή δουλειές, παραγκωνίζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν χρειάζεσαι επειγόντως έναν εταίρο ή ένα συνεργάτη για μια εμπορική πράξη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή και το στοίχημα της ημέρας για να ψάξεις και να βρεις το κατάλληλο πρόσωπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στα όνειρά σου αλλά και τις προτάσεις των ανθρώπων γύρω σου με τον Δία από τον Τοξότη στον 2ο οίκο σου. Μπορούν να σου δώσουν κάποιες πραγματικά έξυπνες και απόλυτα εφικτές ιδέες. Πέρασε λίγο χρόνο με τους φίλους ή τα παιδιά σου, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσεις κάποια νέα, ασυνήθιστη γνώση. Μπορούν να σε βοηθήσουν να συνδυάσεις κάποια πρακτική σου δεξιότητα με στοιχεία μιας εφαρμοσμένης τέχνης.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου στην εργασία! Θα είσαι σε θέση έτσι να κάνεις τη δουλειά σου με πραγματική απόλαυση ή να εκτελέσεις τις ευθύνες που έχεις αναλάβει ευχάριστα και εύκολα. Η διατήρηση της ηρεμίας σου είναι μία από τις σοφότερες αποφάσεις για την ημέρα αυτή! Αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσεις εντελώς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη στο χώρο εργασίας σου με την Αφροδίτη από τον Ταύρο στον 5ο οίκο σου. Απαλλάξου από τα περιττά αντικείμενα, παλιές σκέψεις και ξεπερασμένα σχέδια. Άφησε το καινούριο να βρει το χώρο του. Αν έχεις καλλιεργήσει κάποιες δεξιότητες, μπορείς να προσπαθήσεις να τις χρησιμοποιήσεις στην πράξη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν έχεις μια σημαντική συνάντηση, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι αισθάνεσαι καλά. Απόφυγε βιασύνες, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το βράδυ μπορεί να συμβεί κάποιο γεγονός που θα βελτιώσει το γάμο σου ή μια συνεργασία σου. Το πώς νιώθεις για κάποιο άτομο μπορεί να διαδραματίσει έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση για μια πιθανή συνεργασία, από ότι ένας λογικός συλλογισμός.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο ανορθόδοξος τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης προβλημάτων θα είναι χρήσιμος σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση με το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου -Πλούτωνα. Αναστατώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα, αλλά οι δυσκολίες που θα προκαλέσουν δεν θα είναι ιδιαίτερες μεγάλες. Η δική σου αυξημένη συναισθηματικότητα μπορεί να εμποδίζει την εργασία και την ισορροπία της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών σου.
 
Top