Τον σκότωσε το ίδιο το θήραμα του παίρνοντας έτσι την «εκδίκησή» του.Δεν μπορεί να τα φάει όλα ο λευκός καρχαρίας.Η τρομακτική «μηχανή θανάτου» βρήκε τον δάσκαλό του απο μια τεράστια χελώνα που νόμιζε οτι ήταν ενας εύκολος μεζές για αυτόν.

To απίστευτος θηρευτής ζύγιζε περίπου 2 τόνους, όμως η μεγάλη χελώνα που ήθελε να φάει, αποδείχθηκε μοιραία για την ζωή του.

Ένα απίθανο περιστατικό διηγήθηκε ο Γκρεγκ Βέλα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook για έναν τεράστιο λευκό καρχαρία.

Πριν από λίγες ημέρες ήταν με το συνεργείο του στην Ιαπωνία, προκειμένου να τραβήξει στο Ειρηνικό Ωκεανό ένα διαφημιστικό για το στιλ ψαρέματος «Ken-Ken».Από τον ασύρματο του σκάφους λοιπόν άκουσε να μιλάνε άλλοι ψαράδες για έναν μεγάλο λευκό καρχαρία που ήταν στην περιοχή και ο οποίος τριγυρνούσε με μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα στο στόμα.

Την επόμενη μέρα, τον είδε νεκρό και όταν ρώτησε τον ψαρά στα δίχτυα του οποίου είχε εμπλακεί, του απάντησε πως οφειλόταν στο γεγονός οτι δεν μπορούσε να καταπιεί το... φαγητό του. 
Top