ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Με ενέργειες του Φιλίππου Καμπούρη ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το Αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου!
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: Κερδίσαμε την πρώτη μάχη για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου


Συνάντηση με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης, ύστερα από αίτημα του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Μαζί Μπορούμε, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα της επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου.

Η συνάντηση που είχαν στέφθηκε με επιτυχία αφού βρέθηκε λύση για το μεγάλο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τους δημότες του Κερατσινίου και που δεν είναι άλλο από το λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η Κατερίνα Παπακώστα και ο Φίλιππος Καμπούρης κατέληξαν σε ένα σχέδιο για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος το συντομότερο δυνατόν. 

Παράλληλα, η κα Παπακώστα δεσμεύτηκε να παραχωρήσει ακόμη ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τον έλεγχο της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και επίσης την άμεση ενίσχυση των περιπολιών της Ομάδας ΔΙΑΣ και την στελέχωση της Δίκυκλης Αστυνόμευσης με επιπλέον προσωπικό, με σκοπό να ενταθούν οι περιπολίες στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Επίσης, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύτηκε να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό το τμήμα της Τροχαία.

Η εκστρατεία που ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης και η συγκέντρωση 14.000 υπογραφών για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου έπιασαν τόπο. Μια προσπάθεια ετών παίρνει σάρκα και οστά ύστερα από παρέμβαση του Φίλιπου Καμπούρη, την ώρα που η διοίκηση του Δήμου και οι υπόλοιπες παρατάξεις επέδειξαν αδιαφορία για ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι δημότες της.


«Η δέσμευσή μας έγινε πράξη. Αποδείξαμε ότι δε μένουμε στα λόγια, αλλά κάνουμε πράξεις. Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη μάχη για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου και την εξασφάλιση της ασφαλειας των δημοτών μας οι οποίοι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε το παλιό και να χτίσουμε το καινούργιο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης.

 
Top