Ευχαριστημένος για την πορεία της εταιρείας του εμφανίστηκε o αντιπρόεδρος της Green Cola, Γιώργος Βενιέρης.

Σε δηλώσεις του, o αντιπρόεδρος της Green Cola, ,ανέφερε πως, στο πρώτο τετράμηνο του έτους, οι πωλήσεις στο οργανωμένο λιανεμπόριο (σούπερ μάρκετ) παρουσίασαν άνοδο 10%, πολύ μεγαλύτερη από την συνολική κατανάλωση αναψυκτικών.

Την ίδια ώρα η Green Cola προχωρά σε νέα επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ
με την νέα γραμμή παραγωγής της στο εργοστάσιο της Αθήνας, θα υπερδιπλασιάσει την παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας στα 14.000 κιβώτια στο 8ώρο.


Πιο συγκεκριμένα η νέα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Αθήνας (στις εγκαταστάσεις του Metaxa στην Κηφισιά), θα υπερδιπλασιάσει την παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας στα 14.000 κιβώτια στο 8ώρο και θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας Η νέα αυτή γραμμή παραγωγής αναμένεται να εγκαινιαστεί εντός λίγων ημερών, δίνοντας "φτερά" στην εταιρία που δεν σταματά να επεκτείνεται εντός και εκτός Ελλάδας.

Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ που γίνεται σε συνεργασία με την Optima Supply Chain, η οποία έχει αναλάβει την αποκλειστική παραγωγή των αναψυκτικών της Green Cola για την Αττική. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη μονάδα της Green Cola στην Ορεστιάδα, η οποία θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την αγορά της Β. Ελλάδας αλλά και τις βαλκανικές χώρες λόγω της εγγύτητάς της.


Το άνοιγμα στο Καζακστάν

Η Green Cola πριν από μερικές μέρες, έκανε την είσοδό της στο Καζακστάν, μια πολύ δυναμική αγορά με πληθυσμό 18 εκατομμυρίων κατοίκων, με υψηλές προσδοκίες με δεδομένη και την ευρωστία του τοπικού συνεργάτη. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες νερών και αναψυκτικών στη χώρα, με την ονομασία tasai.


 
Top