Πολύ γέλιο έχει πέσει στο twitter με τους ατσαλάκωτους εργάτες στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, που έβαφαν υποτίθεται ένα τοίχο ανεβασμένοι σε σκαλωσιά και μόλις είδαν τον Αλέξη Τσίπρα να περνάει, τον χαιρέτησαν θερμά.


Κάποιοι σχολίασαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας που κατά τα λοιπά κατακεραύνωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τάχθηκε υπέρ του ευέλικτου ωραρίου εργασίας- όπως συμβαίνει στην Παπαστράτος- χαιρέτησε με θέρμη την 7ήμερη εργασία...αφού οι εργάτες δούλευαν ημέρα Σάββατο.


Αλλοι αμφισβήτησαν ακόμα και το αν ήταν όντως εργάτες οι άνθρωποι που δούλευαν στην σκαλωσιά και δεν ήταν ένα ντεκόρ για τις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού, στα εγκαίνια του αεροδρομίου Ιωαννίνων. Ορισμένοι για παράδειγμα πρόσεξαν ότι κανείς τους δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Αλλοι σημείωσαν οτι όλοι είναι ατσαλάκωτοι και ένας φοράει RAY-BAN γυαλιά. Κάποιοι πρόσεξαν οτι ο τοίχος είναι βαμμένος και δεν φαίνεται να έχει ανάγκη για πρόσθετη εργασία.


Σε κάθε περίπτωση όποια και αν είναι η αλήθεια, η φωτογραφία έχει προσφέρει πολύ γέλιο. Ελάχιστοι πρόσεξαν την ανάρτηση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα που έγραψε οτι «το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είχε καταλήξει να είναι «το γιοφύρι της Άρτας στα Γιάννενα», Μετά από 13 χρόνια καθυστερήσεων, ολοκληρώνεται επί των ημερών μας, όπως και τόσα άλλα έργα υποδομής ανά την Ελλάδα. Πλέον, η Ήπειρος έχει το αεροδρόμιο που της αξίζει. »


Τα σχόλια στο twitter για την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα

Πετάω από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων 1-2 φορές το μήνα τα τελευταία πολλά χρόνια... ποτέ δεν πέτυχα, ειδικά Σάββατο πρωί, 6 άτομα να βάφουν έναν τοίχο (και τυχαία να περνά ο πρωθυπουργός)


Φωτογραφία: O Τσίπρας «χαιρετίζει» την επταήμερη εργασία στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων -


Στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιέστηκαν σε μπογιατζήδες για να αποτελέσουν το προλεταριακό ντεκόρ για τον μεγάλο Αρχηγό. Αυτοί έκανα πως έβαφαν με το χαμόγελο στα χείλη και αυτός έκανε πως χαιρετούσε εργάτες. Σοσιαλιστικός ρεαλισμός σε όλη την γελοιότητα


Eleni Roda H douleia kanei tous antres - YouTube. Αφιερωμένο στους βαριά εργαζόμενους κιτρινογίλεκους-ομάδα υποδοχής του ΠΘ στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.Respect παλιοαδίστακτοι φιλελέδες τους ηθοποιούς εεεε συγγνώμη εργάτες ήθελα να πω,και στον ΠΘ-Μεσσία μας!


Βρε παιδιά ΟΚ ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να ψηφίσει ότι θέλει είναι όμως δυνατόν να μας ταΐζουν τόσο σανό , επιθεώρηση στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων σε εργασίες που πραγματοποιούνται κανένας δεν φοράει κράνος και ένας εργάτης με τζινακη και γυαλιά ηλίου Ray-Ban !!!


Αηδιούλες... Το Εφάκι υπέγραψε 7μερη λειτουργία και τώρα μου κανετε τάχα μου οτι ο Μητσοτάκης προωθεί την 7μερη εργασία Για πες μου τωρα το ΣΕΠΕ έκανε έλεγχο αν η εργασία στο αεροδρόμιο Ιωαννινων ήταν νόμιμα δηλωθείσα/πληρωθείσα?


ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ... Δεν έβρισκε συνεργείο και έκλεισε «κομπάρσους» ο Τσίπρας για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων


Next time να βάλουν το Φωκά Ευαγγελινό με τα μπαλέτα του στη σκαλωσιά να αρχίσουν να χορεύουν συρτάκι μόλις δουν τον ηγέτη

Πηγή: iefimerida.gr - http://bit.ly/2Hi0TRx
 
Top