Καθώς ο Σύριζα κατρακυλάει καθημερινά με ιλιγγιώδη ταχύτητα η πρώην γραμματέας του Κατρούγκαλου και συνυπογράφουσα το
ασφαλιστικό τέρας σε μία προσπάθεια να διασώσει τον (πρώην;) Δημήτρη Τζανακόπουλο αποκαλύπτει αυτό που ο κόσμος τόχει τούμπανο.

Μιλώντας στο Rise Tv, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιάζονταν. «Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;», τη ρωτούν. Και η Έφη Αχτσιόγλου γελά και απαντά: «Έχω σχέση με πολιτικό».
Και όταν ζητούνται περισσότερα, χαμογελά πλατιά και λέει: «Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;». Και σπεύδει να υπενθυμίσει ότι ο καλός της βάζει υποψηφιότητα στην Α’ Αθήνας.

Οι συνέπειες της θλίψης για την απώλεια της εξουσίας είναι αβάσταχτες. Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται μπροστά στο φάσμα του εκλογικού αφανισμού. Έμπειρος αναλυτής υποστήριζε στη διάρκεια συνομιλίας με το Κουρδιστό Πορτοκάλι πως αναμένει για τον Σύριζα ένα ποσοστό που δεν θα ξεπεράσει το 18% και για την ακρίβεια θα κυμανθεί ανάμεσα στο 15-18%!

-Mην εκπλαγείτε εάν η ΝΔ πλησιάσει στο 50%…

Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου επιχειρώντας να κάνει χιούμορ με τη δικαιολογία «είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί».

Eδώ γελάμε…

 
Top