Ένας 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικού είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκα στην Καλαμαριά, η οποία βρέθηκε χθες μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε από χθες την πόλη. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό.

Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί.

Την 63χρονη βρήκε χθες το πρωί η κόρης της μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Πασαλίδη.

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι.

Φώναζε η κόρη της, ούρλιαζε

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Από τις 08:30 φώναζε η κόρη της, ούρλιαζε και μου είπε ότι βρήκε τη μητέρα της γεμάτη αίματα» είπε γείτονας.

Η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη φαίνεται να παρακίνησε τους δράστες.

Σύμφωνα με το SATR η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη πριν από καιρό που είχε αποφέρει σημαντικό ποσό στην 63χρονη αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την αστυνομία που προσπαθεί να συμπληρώσει το παζλ της δολοφονίας.

«Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άντρας της κι από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολιόταν με κάτι» ανέφερε γείτονας.

madata.gr 
 
Top