Τις φήμες που την ήθελαν υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές 2019 με το ΚΙΝΑΛ, επιβεβαίωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι ο λαός πρέπει να κάνει δυνατό ξανά το ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την αποχώρησή του σχολίασε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο πολιτικό, ωστόσο όπως είπε η Φώφη Γεννηματά πρέπει να πάρει μερικές φορές αποφάσεις. Το κόστος το αναλαμβάνει η πρόεδρος, είπε. Οπως αποκάλυψε στη συνέχεια θα είναι υποψήφια στο νότιο τομέα.

«Το παλιό ΠΑΣΟΚ να γίνει νέο ΚΙΝΑΛ»
Η Βάνα Μπάρμπα αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε».

Είπε ακόμα ότι δεν γίνεται για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε την χώρα και όχι η ΝΔ. Είπε ακόμα ότι ο λαός πρέπει να κάνει ξανά δυνατό το ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα. Είμαι μαζί με τις γυναίκες και θα ήθελα να πω πως σαν μητέρα με ενδιαφέρει ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μου», είπε χαρακτηριστικά και έκλεισε λέγοντας ότι πιστεύει ο τόπος έχει ανάγκη από τη δημιουργία ενός νέου λαϊκού κινήματος. «Το παλιό ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα μεγάλο ΚΙΝΑΛ», είπε κλείνοντας.

Πηγή: iefimerida.gr
 
Top