Επίσκεψη Νίκου Μανωλάκου στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Ο υποψήφιος βουλευτής  Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ  ζήτησε τη συνεργασία του κ.κ. Σεραφείμ για θέματα που αφορούν την Εκλογική του Περιφέρεια.


Ο στρατηγός ε.α.  και υποψήφιος βουλευτής  κ. Νίκος Μανωλάκος, επισκέφθηκε την Πέμπτη (20.06.2019) στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Μανωλάκος αφού ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την υποψηφιότητά του στην Α Πειραιά και Νήσων, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τον συνεχάρη με πολύ θερμά και καρδιακά λόγια για το Φιλανθρωπικό έργο της Πειραϊκής  Εκκλησίας και τον διαβεβαίωσε ότι, στην περίπτωση που θα εκλεγεί, θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις συμπαραστάτης στις δύσκολες καθημερινές και επίπονες προσπάθειες που καταβάλουν τόσο οι Ιερείς της Μητροπόλεώς μας, όσο και οι εθελοντές των Ενοριών.

Ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, αλλά και την συνεργασία του για την επίλυση θεμάτων που αφορούν την Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, επισημαίνοντας και οι δύο από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FB:

ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΡΞΑΣΘΑΙ
Με τη βοήθεια του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ξεκίνησα και ολοκλήρωσα την αποστολή μου με επιτυχία, ως Διοικητής των νησιών του Αιγαίου.
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου από τη Νέα Δημοκρατία, αισθάνθηκα την ανάγκη να ζητήσω και πάλι την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη στον δύσκολο αγώνα που μόλις ξεκίνησα!!
#Ενωμένοι_μπορούμε #Εκλογές2019 #metonManolako
Νικόλαος Π. Μανωλάκος Λεωνίδας Π. Μανωλάκος

Επίσκεψη Νίκου Μανωλάκου στον Μητροπολίτη Πειραιώς

 
Top