Το μήνυμα της Σ. Βουτυράκου για την υποψηφιότητα της στη Β' Πειραιά με την Ν.Δ.

Η Σταυρούλα Βουτυράκου θα είναι υποψήφια Βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές του Ιουλίου με τη Νέα Δημοκρατία στη Β Πειραιά.

Είμαι η Σταυρούλα Βουτυράκου, η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά του Αναστασίουκαι της Μαρίας και κατάγομαι από την Μάνη.

Γεννήθηκα στον Πειραιά, μεγάλωσα και ζω στη Νίκαια. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές Ειδικής Αγωγής και Ένταξης του Βρετανικού Πανεπιστημίου  Derby.

Εργάζομαι ως καθηγήτρια φιλολογίας σε περιοχές της Β’ Πειραιά και δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου.

Όπως εσείς, έτσι κι εγώ, βιώνω τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις συνέπειες των Μνημονίων, την οικονομική και κοινωνική κρίση, την απαξίωση του πολιτικού συστήματος και τελικά την κρίση των αξιών και θεσμών.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, οι νέοι καλούμαστε, έξω από την ασφάλεια του παρατηρητή, να αναλάβουμε ενεργό δράση για το κοινό μας όφελος και να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα.

Αναλογιζόμενη όλα αυτά, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία.

Ως η ποιο ΝΕΑ ηλικιακά υποψήφια βοηθήστε με να φέρω το ΝΕΟ στην Β’ Πειραιά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να χτίσουμε με πίστη και σύνεση, βήμα βήμα ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Σε αυτόν μου τον αγώνα σας χρειάζομαι ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ να πορευτούμε Μαζί για μια Δυνατή Ελλάδα, την Ελλάδα που θα ανήκει στους Ελληνες.!

 
Top