Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη της Τζόρτζια και δείχνει τη δραματική διάσωση ενός νεογέννητου μωρού, το όποιο...είχαν πετάξει στο δάσος μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του μωρού από τις 6 Ιουνίου, όταν μια οικογένεια που κατοικεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το μωρό, ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς το άκουσαν να κλαίει.

Εκτιμούν ότι δίνοντας στη δημοσιότητα το βίντεο, θα ευαισθητοποιηθεί η μητέρα, ή κάποιος που τη γνωρίζει και θα εμφανιστεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έκπληκτοι το νεογέννητο κοριτσάκι μέσα στην πλαστική σακούλα και ανακουφίστηκαν όταν κατάλαβαν ότι ήταν ακόμα ζωντανό. Του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ονόμασαν τη μικρούλα «Baby India» και όπως είπαν χαίρει άκρας υγείας.

Οι αρχές καλούν όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για γυναίκα που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην περιοχή και γέννησε να το αναφέρει, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας της μικρής India.

 
Top