Οι Μανιάτες συσπειρώνονται γύρω από το Νίκο Μανωλάκο (ΦΩΤΟ)
"Κύματα" ενθουσιασμού έχει προκαλέσει η υποψηφιότητά του στην Α' Πειραιά

"Ο στρατηγός ήρθε για να ενώσει και όχι να χωρίσει". 


Με αυτό το μότο κάνει τον προεκλογικό του αγώνα στην Α' Πειραιώς και Νήσων ο Νίκος Μανωλάκος.


Η καθημερινή παρουσία του στο δρόμο και με το κλίμα ενότητας που προωθεί, έχει δημιουργήσει θετική εντύπωση στους πολίτες τόσο του Πειραιά, όσο και των νησιών του Αργοσαρωνικού.

Ο κ. Μανωλάκος μπορεί να συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές, παρόλα αυτά δεν είναι άγνωστος. Πέρα από τη μεγάλη πορεία που σημείωσε στις Ειδικές Δυνάμεις φτάνοντας Διοικητής Α.Σ.Δ.Ε.Ν. (Ανώτατο Σώμα Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων), ο στρατηγός απολαμβάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό από το μανιάτικο στοιχείο στον Πειραιά.

Όποιος γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο Μεγάλο Λιμάνι, μπορεί να διαπιστώσει πολύ εύκολα το "ρεύμα" που έχει στους συμπατριώτες του. Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στον δρόμο...
Οι Μανιάτες συσπειρώνονται γύρω από το Νίκο Μανωλάκο (ΦΩΤΟ)


Βέβαια και ο ίδιος όταν βρίσκει την ευκαιρία δεν παραλείπει να δηλώνει την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του.

Δείτε τι έγραψε ο ίδιος ο Νίκος Μανωλάκος στο facebook: 

"Σήμερα, ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών & Φίλων "Η ΜΑΝΗ" πραγματοποίησε μία άρτια δομημένη πολιτιστική εκδήλωση, για να τιμήσει τις Ηρωίδες Μανιάτισσες που απέκρουσαν τους Τουρκοαιγυπτίους του Ιμπραήμ στις μάχες Βέργας, Δυρού και Πολυάραβου τέτοιες μέρες το 1826. 
Ως Μανιάτης και ως πατέρας νιώθω βαθύτατα περήφανος και συγκινημένος όταν βλέπω τους νέους, όπως αυτές οι γλυκύτατες Μανιατοπούλες, να κρατάνε ζωντανή την Ιστορία μας!".
 
Top