Βροντερό παρών του Νίκου Μανωλάκου στα Μανιάτικα (ΦΩΤΟ)Άμεση η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του υπ. βουλευτή στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε

Πάνω από 250 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο Ουζερί "Ανθέμιο" στα Μανιάτικα, για να δηλώσουν στήριξη στον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. Α' Πειραιώς και Νήσων, Νίκο Μανωλάκο.

Αν και η ενημέρωση του κόσμου έγινε μόλις μία μέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία - καθώς η προεκλογική περίοδος του κ. Μανωλάκου έχει διάρκεια μόλις 20 ημερών - η προσέλευση ήταν μαζική καθώς όλοι επιθυμούσαν να δουν από κοντά τον στρατηγό.

Φίλοι, γείτονες, συμπατριώτες, νέοι και παλιοί συναθλητές από το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή, ο οποίος χρειάστηκε 40' να διασχίσει τον δρόμο και να μπει στο εσωτερικό του μαγαζιού!
Βροντερό παρών του Νίκου Μανωλάκου στα Μανιάτικα (ΦΩΤΟ)


Ο Νίκος Μανωλάκος αφού χαιρέτησε όλον τον κόσμο και συζήτησε μαζί του, θέλησε να απευθύνει έναν λόγο στους παρευρισκόμενους.

"Είμαι υπερήφανος, για την αγάπη και την αμέριστη συμπαράσταση που εισπράττω, κάθε φορά, στη γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εδώ, στο Ουζερί Ανθέμιο, το παλαιότερο «εν ζωή» στέκι της περιοχής με πάνω από μισό αιώνα συνεχούς παρουσίας, η υποδοχή σας είναι εντυπωσιακή και συγκινητική και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας", ξεκίνησε λέγοντας ο κ. Μανωλάκος, ο οποίος σε θετικά έντονο συγκινησιακό κλίμα παρέθεσε στον κόσμο τις θέσεις του, αλλά και τις ενέργειες που έχει σκοπό να κάνει όταν εκλεγεί στην Ελληνική Βουλή.

Το κλίμα ενότητας και εντιμότητας που προωθεί ο στρατηγός και σε συνδιασμό με την συναισθηματική του ομιλία, παρέσυρε και τους ακροατές, οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια ξεσπούσαν ανά διαστήματα σε χειροκρότημα!

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Μανωλάκος υπογράμμισε την ύψιστη σημασία που έχουν οι προσεχείς εκλογές και κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες την 7η Ιουλίου και να δώσει την εντολή για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Βροντερό παρών του Νίκου Μανωλάκου στα Μανιάτικα (ΦΩΤΟ)


Βροντερό παρών του Νίκου Μανωλάκου στα Μανιάτικα (ΦΩΤΟ)
Βροντερό παρών του Νίκου Μανωλάκου στα Μανιάτικα (ΦΩΤΟ)

 
Top