Όλα δείχνουν πως μένει μόνο το… τυπικό μέρος για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Τάσου Μπακασέτα από την ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ.
Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου ο Τάσος Μπακασέτας να… αποχαιρετήσει την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Τουρκίας και την Αλάνιασπορ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει συμφωνήσει με ομάδα της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος (εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή της Αττάλειας).

Η Αλάνιασπορ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση που υπολογίζεται λίγο κάτω από 1 εκατ. ευρώ και πλέον αναμένεται η απάντηση της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί το deal. Σύμφωνα όμως με όσα γίνονται γνωστά, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Τουρκία, κάτι που σημαίνει πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Εάν η μετακίνηση ολοκληρωθεί, ο Μπακασέτας θα συναντήσει στην Τουρκία τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε με την Αλανιασπόρ έως το καλοκαίρι του 2021.

Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής άσος ανανέωσε τον περασμένο Ιανουάριο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2022. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το 2016 στην Ένωση, μετρώντας συνολικά σε αυτές τις τρεις σεζόν 113 συμμετοχές, 20 γκολ και 13 ασίστ..
πηγή
 
Top