Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μία θαλάσσια χελώνα, ώστε να τη δει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί.

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη κάνει λόγο για «fake news» που διέδωσαν τα «υπόγεια του Μαξίμου» και για «μηχανισμό προπαγάνδας» της απερχόμενης κυβέρνησης.

Αναλυτικά, η κ. Ζαχαράκη αναφέρει: «Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας. Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fakenews που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».

enikos.gr
 
Top