ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Ο στρατηγός ε.α, και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Νικόλαος Μανωλάκος, πραγματοποίησε την Κυριακή 30/6 περιοδεία στις Σπέτσες. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής για τις ανάγκες και τα προβλήματα τους.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Μανωλάκος με ανάρτηση του στο FB:

"Οι Σπέτσες είναι ένας τόπος με μεγάλη παράδοση στη ναυτιλία, ενώ υπήρξε ένα από τα προπύργια του Αγώνα του Έθνους το 1821. 
Με εντυπωσίασε η πραότητα των κατοίκων της και ειδικότερα η δίψα τους για πρόοδο και ανάπτυξη. Κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο όταν τονωθεί η αγορά, άρα και η μικρομεσαία αστική τάξη. 
Στην περίπτωση των Σπετσών, αλλά και των άλλων νησιών του Αργοσαρωνικού, αυτό μεταφράζεται σε επενδύσεις πάνω στον τουρισμό που θα φέρουν πολλές νέες θέσεις εργασίας και οι νέοι θα τολμήσουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν.
 Οι επόμενες γενιές της Ελλάδας να μείνουν στον τόπο τους, αφού πρώτα εμείς που ζητάμε την ψήφο τους, φέρουμε αναπτυξιακά προγράμματα και επιχορηγήσεις. Να τους δώσουμε το κίνητρο να παλέψουν"!
 Ο Νικόλαος Μανωλάκος με τον Πρόεδρο του ΝΟΕ και πρώην Υπουργό Ναυτιλίας, Αντιναύαρχο Π.Ν. κ. Αλέξανδρο Παπαδόγγονα.  
Top