Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Αξιοποίηση  του Νικόλαου Μανωλάκου στο Υφυπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Φήμες που έχουν κατακλύσει τα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για υπουργοποίηση  ενός  βουλευτή  της Α Πειραιά και Νήσων στο υφυπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο λόγος είναι  για τον στρατηγό ε.α.   και επίτιμο διοικητή ΑΣΔΕΝ,  κ. Νικόλαο Μανωλάκο  ο οποίος,  εκλέχτηκε βουλευτής στην Α΄ περιφέρεια Πειραιά και Νήσων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος μόλις σε 18 ημέρες αφού αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη απόδειξε ακόμη μια φορά ότι στους αγώνες για το καλό της Πατρίδας λειτουργεί ως απλός στρατιώτης και  κατόρθωσε να  εκλεγεί σε μια δύσκολη εκλογική μάχη  και να λάβει πάνω από 8.000 σταυρούς .

Αν αποδειχτούν αυτές οι φήμες που θέλουν ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος να αναλαμβάνει το χαρτοφυλακείο του υφυπουργείου Εθνικής Άμυνας αυτό θα αποτελεί μεγάλη τιμή για την περιφέρεια της Α Πειραιά και Νήσων.

Και αυτό διότι θα είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός θα αναθέτει  σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τα Ελληνοτουρκικά, την  προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και της Εθνικής Κυριαρχίας σε  έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει την ζωή του σε αυτό με αυταπάρνηση , εντιμότητα και συνεχείς αγώνες όπως ο στρατηγός Νικόλαος Μανωλάκος.
 
Top