Μετά τη Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Ντίνος Σιωμόπουλος βαρέθηκε να κάνει τον μουγκό και αποφάσισε να παρατήσει τον Γιώργο Παπαδάκη και τα
λεφτά της εκπομπής το Σύνδρομο της Στογχόλμης.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Έσκασε λέει σαν βόμβα η αποχώρηση του Σιωμόπουλου από την εκπομπή. Μάλλον ήταν ο Σιωμόπουλος που τα μάζευε, τα μάζευε και στο τέλος έσκασε…Πόσο ν΄αντέξεις αυτόν τον παθητικό ρόλο σ΄έναν εγωκεντρικό νάρκισσο που θέλει διαρκώς να ακούει τη φωνή του και τους δήθεν συμπαρουσιαστές να βγάζουν άναρθρες κραυγές.

Με τον ίδιο τρόπο αποχώρησε και η ταλαίπωρη Μαρία Μπαλοδήμου.

“Ήταν 28 Απριλίου του 1992 όταν η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση. Η δημοσιογράφος Μαρία Μπαλοδήμου υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση όταν αποφάσισε να φύγει…”

Πράγματι προκλήθηκε μεγάλη αίσθηση μια και κανείς τηλεθεατής δεν πίστευε ότι μία αμίλητη στήλη άλατος μπορεί να μετακινηθεί. 

Το ίδιο και ο Σιωμόπουλος με την Αντωνοπούλου. Αυτοί οι 3 είναι να απορείς πως δεν ξέχασαν να μιλάνε: Hταν σαν να είχαν εγκαταλείψει το σπήλαιο-Κωσταλέξι με το που πήραν την μεγάλη απόφαση…Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος;
 
Top