Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στην Παρθένο. Στις 02:34 σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 07:27 εξάγωνο με τον Ερμή και μετά περνά σε κενό πορείας μέχρι τις 16:29 που περνά στον Ζυγό.

ΚΡΙΟΣ


Μέχρι το μεσημέρι σήμερα τακτοποιείς ακόμη υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με εκκρεμότητες ρουτίνας που έμειναν στη μέση το προηγούμενο διάστημα, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στη ζωή σου, φρόντισε όμως να έχεις ξεκάθαρες θέσεις και όρια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πριν το απόγευμα είναι προτιμότερο να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο και να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη, ενώ το βραδάκι μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε όμως τους παρορμητισμούς, παρότι διανύεις στα αισθηματικά μια βοηθητική περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι είναι περίοδος δημιουργική για σένα, ακόμη η στρόφιγγα των εσόδων μοιάζει πιο σφιχτή σε σύγκριση με τις άμεσες ανάγκες σου, το επόμενο διάστημα όμως οι υποθέσεις σου τακτοποιούνται ευκολότερα.


ΤΑΥΡΟΣ


Μέχρι το μεσημέρι, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα το κλίμα είναι περισσότερο βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα, η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις που σε περιμένουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ακόμη και αν σου φαίνονται ιδιαίτερα κουραστικές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα στο ξεκίνημα της ημέρας για να διασκεδάσεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, θα πρέπει όμως να έχεις πιο σαφή όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς να μπερδεύεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις, όπως δείχνει και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σε επηρεάζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό σου περιβάλλον και η παραγωγικότητά σου ανταμείβεται, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Επίσης, κάποιες οφειλές σε προβληματίζουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την προσοχή σου να παραμένει στραμμένη στο σπίτι και τις υποθέσεις που σχετίζονται με αυτό, αλλά και με τα ζητήματα των οικογενειακών σου προσώπων που σε επηρεάζουν, έμμεσα ή άμεσα. Αργότερα όμως, νωρίς το απόγευμα, η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και ταυτόχρονα να περάσεις όμορφα, παρά το ότι οι στόχοι σου δεν είναι ξεκάθαροι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το οικείο περιβάλλον πρωταγωνιστεί στις αποφάσεις σου μέχρι το μεσημέρι, αργότερα όμως σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται ευνοϊκά τοποθετημένη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο από το απόγευμα και μετά, μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σε παρουσιάζονται, παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Μέχρι νωρίς το μεσημέρι επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες και τις απόψεις σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου για υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές που ελαχιστοποιούν τον παράγοντα του ρίσκου και ασχολείσαι περισσότερο με τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που φέρνει εξελίξεις αλλά και ερωτηματικά στα προσωπικά και αυτό γίνεται αντιληπτό και στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, ενώ ο ορθόδρομος πλέον Ερμής δείχνει πως η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο σε στιγμές που υπάρχουν προστριβές και εντάσεις. Αργότερα σήμερα επιζητάς περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μέρα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.


ΛΕΩΝ


Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας, τα πράγματα κυλούν σε γνώριμα πλαίσια και το σκηνικό σου δίνει πρόσφορο έδαφος να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια, ενώ αργότερα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αλλά και πιο διαλλακτικός με την αντίθετη άποψη, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη και αν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, εσύ απόψε βρίσκεις λίγο χρόνο για να κάνεις μια μικρή βόλτα, μια διαδρομή με φιλικά πρόσωπα, ενώ προσπαθείς γενικότερα να βρεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, παρότι το σημερινό πρωινό δείχνεις έντονη κτητικότητα με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προσπάθειες που καταβάλλεις να μπουν τα οικονομικά σου σε μια σειρά, δείχνουν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα το πρωί, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο, που τα έξοδα είναι πολλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα στους γεννημένους από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά, ενώ παράλληλα προσπαθείς περισσότερο να σταθεροποιήσεις θέματα στο οικείο περιβάλλον. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα επιθυμείς ήρεμες και χαλαρές στιγμές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ είσαι σε μια περίοδο που οι κοινωνικές σου επαφές είναι πρωταρχικής σημασίας για σένα σε σύγκριση με τις προσωπικές σου υποθέσεις, έστω και αν το απόγευμα είσαι λιγότερο διαλλακτικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η κτητικότητα δε λείπει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα και ειδικά μετά το μεσημέρι και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται και με οικονομικά τρίτων.


ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας παραμένεις εσωστρεφής, μπορείς όμως να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ρυθμίζοντας και πρακτικές υποθέσεις, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου προσωπικά θέματα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι μια σημαντική περίοδος για τις υποθέσεις που σχετίζονται με τα θέλω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της ημέρας έχεις μια απροθυμία, γενικότερα όμως πρόκειται για ημέρα που σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις στα προσωπικά σου πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά, μέσα σε ένα διάστημα ευκαιριών αλλά και έντονων διλημμάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Κρόνος από θέση κόντρα, εκτός από περιορισμούς, φέρνει και ένα πιο επικριτικό κλίμα και στα εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε λοιπόν τις συνεργασίες σου, ειδικά αν δεν είσαι απόλυτα σωστός στο κομμάτι που σε αφορά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τους στόχους σου και βάζοντας σήμερα μέχρι το μεσημέρι κάποιες σημαντικές συναντήσεις που έχεις, μπορείς να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς κυρώσεις. Από νωρίς το απόγευμα όμως και μετά η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής και εσύ προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο μόνος ή με λίγους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι υπάρχει περισσότερη άνεση στο να επικοινωνήσεις με φίλους και να κινηθείς σε κοινή γραμμή πλεύσης, καθώς απόψε το βραδάκι είσαι πιο εσωστρεφής και επιδιώκεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία, ενώ παράλληλα μπορείς και να ξεκουραστείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου είναι λιγάκι πιεσμένα, αν και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να τα βάλεις σε σειρά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και με τον τρόπο που προβάλλεις την εικόνα σου προς τα έξω. Από νωρίς το απόγευμα όμως και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία να ακολουθήσεις τα σχέδια που έχεις καταστρώσει και να θέσεις τους στόχους σου προς υλοποίηση, αν και πρέπει να περιορίσεις τους παρορμητισμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο στηρίζεσαι στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ οι γνωριμίες αυξάνονται χάρη στις παρέες σου, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι σήμερα κινείσαι σε συγκεκριμένες νόρμες και αυτό σε πιέζει. Το έντονο κλίμα όμως στο σπίτι συνεχίζεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να δείξεις την αξία σου σε προϊστάμενους ή εργοδότες, ενώ γενικότερα υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας, αν έχεις καταβάλλει και τις ανάλογες προσπάθειες. Επιπλέον, ακόμη και αν τα πράγματα στα οικονομικά είναι πιεσμένα, το πορτοφόλι σου ποτέ δεν ξεμένει τελείως.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ γενικότερα παίρνεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις πάνω σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, όπου και εστιάζεις τη δράση σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις καλή διάθεση σήμερα και αυτό μεταδίδεται και στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ αργότερα σήμερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, θυμήσου όμως ότι έχεις ακόμη μια ευκαιρία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καταφέρνεις να προσεγγίσεις εργοδότες ή πρόσωπα κύρους με θετικές προοπτικές να εισακουστούν τα αιτήματά σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο αρκετά ελπιδοφόρα, με σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή και αφουγκράζεσαι τα πράγματα πριν αποφασίσεις να δράσεις, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει και εσύ νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία μπροστά στις καταστάσεις, θυμήσου όμως ότι διανύεις μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες, μην ξεχνάς όμως να έχεις μελετήσει τις κινήσεις σου σε βάθος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις έντονη κτητικότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευχάριστη περίοδο, όπου παρά τα όσα έχεις να διαχειριστείς, παράλληλα έχεις και τις ανάλογες λύσεις ή έστω διεξόδους για αυτά που σε πιέζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά άλλων, φέρνουν ευχάριστα νέα και για το δικό σου πορτοφόλι, παρά τις αλλαγές που υφίσταται το οικείο σου περιβάλλον. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να διευθετήσεις οφειλές


ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα σήμερα ξεκινά με τη Σελήνη να παραμένει για λίγο απέναντί σου, που σε καλεί να αναλάβεις υποχρεώσεις τρίτων, αλλά και γενικότερα να δεις και την οπτική γωνία των άλλων μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ αργότερα, από νωρίς το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω των γύρω σου, πρόσεξε όμως την αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι το κλίμα παραμένει πιο θετικό για τις δικές σου υποθέσεις στα προσωπικά, γενικότερα όμως οι συνθήκες δεν είναι τόσο αρνητικές όσο πιστεύεις, έστω και αν εσύ εστιάζεις περισσότερο στους παρορμητισμούς και το «εδώ και τώρα». Γενικότερα όμως προσπάθησε να αφουγκραστείς και τις ανάγκες της άλλης πλευράς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να επενδύσεις στις συνεργασίες που κάνεις, ενώ εισπράττεις κάποια ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα ή τακτοποιούνται οφειλές.


 
Top