Ο Duane Lee Chapman γεννήθηκε το 1953 και είναι ένας από τους πιο γνωστούς κυνηγούς κεφαλών στον κόσμο με πάνω από 6.000
συλλήψεις στα 20 χρόνια της καριέρας του. 

Μάλιστα τα κατορθώματά του τον έκαναν τόσο γνωστό ώστε να δημιουργηθεί μια τηλεοπτική εκπομπή reality με τις περιπέτειες του και το όνομα Dog the Hunter Bounty που έπαιξε από το 2003 έως και το 2013.

Η καριέρα του ξεκίνησε 1977 όταν ο ίδιος που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης σταμάτησε ένα κρατούμενο από το να δραπετεύσει. Εκείνη την στιγμή αποφάσισε να μην ξαναμπλέξει ποτέ με το νόμο αλλά αντίθετα να τον υπηρετήσει...φυσικά με το αζημίωτο.
Το 1979 ξεκίνησε την δική του εταιρία κυνηγών κεφαλών και από τότε διαθέτει άλλα 4 υποκαταστήματα που συνδέουν το Κολοράντο με την Χαβάη.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατάφερε να γίνει θρύλος στο χώρο του με πάνω από 6000 συλλήψεις συμπεριλαμβανομένων των Quinton Wortham (τον βiαστή του Capital Hill) του διαβόητου δολοφόνου William Scatarie και πιο πρόσφατα τον Andrew Luster τον καταδικασμένο βιαστή και τον κληρονόμο της Max Factor.
Δείτε το video:Rumble("play", {"video":"v4neu5","div":"rumble_v4neu5"});

 
Top