Μεθαμφεταμίνη και μερικές χιλιάδες δολάρια στο μέρος που θα περίμενες λιγότερο


Μπορεί να την έπιασαν στα πράσα με λεφτά και ναρκωτικά στον κόλπο της, εκείνη συνεχίζει ωστόσο να αρνείται πως ανήκουν σε αυτή.

Ο λόγος για την Ashley Beth Rolland από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, η οποία υπέστη σωματικό έλεγχο από την αστυνομία στις 31 Ιουλίου όταν ο σύντροφός της, Eugene Dix, την κατηγόρησε πως του έκλεψε 5.000 δολάρια (4.460 ευρώ) ενώ εκείνος έπαιρνε το μπάνιο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η Rolland παραδέχτηκε τελικά την κλοπή των χρημάτων, συνεχίζει ωστόσο να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει πώς στο καλό κατέληξαν τα ναρκωτικά μέσα στο σώμα της!Η 23χρονη συμφώνησε να υποστεί σωματικό έλεγχο από την αστυνομία, όταν και βρέθηκαν στον κόλπο της 6.233 δολάρια (5.568 ευρώ). Ο έλεγχος απέδωσε όμως και ένα σακουλάκι με 1 σχεδόν γραμμάριο μεθαμφεταμίνης, για το οποίο η Rolland διατείνεται πως δεν έχει ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις για την ύπαρξη των ναρκωτικών στο σώμα της, κατηγορήθηκε ωστόσο με κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών…

 
Top