Του τα «φόρεσε» η κυρία;
Έτσι λένε η φήμες,Εξάλλου η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη. Στα 85 του χρόνια αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς
μετά από 22 χρόνια γάμου με την 59χρονη Σον Σαουθγουίκ
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά. Τόσα είναι τα διαζύγια που έχει

πάρει ο Λάρι Κινγκ, ο οποίος από ό,τι φαίνεται δεν λέει να στεριώσει σε ένα γάμο και αλλάζει τις συζύγους σαν τα πουκάμισα.
Η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου και να αναπαράγεται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όταν το hashtag #larryking εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο Twitter.
Τότε πολλοί θορυβήθηκαν και πίστεψαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε πάθει έμφραγμα. Τελικά, η είδηση δεν αφορούσε στην υγεία του αλλά στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στο ότι ο πιο διάσημος παρουσιαστής του κόσμου στα 85 του χρόνια αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 59χρονη και 7η κατά σειρά σύζυγό του, Σον Σαουθγουίκ, έπειτα από 22 χρόνια γάμου.
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο 85χρονος ζωντανός θρύλος των talk shows στην αίτηση διαζυγίου επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», αν και πολλοί θεωρούν ως πραγματική αιτία του διαζυγίου μία χρόνια εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του, που μάλιστα είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια.

Ο Λάρι Κινγκ και η 59χρονη Σον είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχουν δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον
 
Top