Η καταγγελία ενός πατέρα για το ατύχημα της κόρης του


Συγκλονίζει η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού «Open» πως στο ίδιο μηχάνημα του λούνα παρκ, της ίδιας επιχείρησης το 2009 είχε τραυματιστεί και μία 9χρονη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού μίλησε ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού και περιέγραψε την τραγική εμπειρία: «Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια, το δικό μου το παιδί σώθηκε από ένα θαύμα. Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, το παιδί μου είχε ανεβεί ακριβώς στο ίδιο παιχνίδι στις 29. 7. 2019 μας είχαν βεβαιώσει και ο χειριστής και η υπεύθυνη ότι παρείχαν ασφάλεια. Και από ακούω το κορίτσι καθόταν στην ίδια θέση που καθόταν και η κόρη μας. Ξαφνικά το μηχάνημα ενώ οι κινήσεις ήταν ομαλές άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα εγώ καθόμουν από κάτω και κοίταγα (…)είπα στο χειριστή να σταματήσει το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει.

Ο χειριστής δε ξέρω το λόγο για τον οποίο δεν κατάλαβε. Δεν πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα και το παιδί γλίστρησε κάτω από την μπάρα (…) η μπάρα είχε μεγάλες ταλαντώσεις. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Το παιδί είχε κακώσεις, αφαίρεση σπλήνας, όλο το κεφάλι είχε κατάγματα…»

 
Top