Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στο Ηράκλειο έπειτα από την καταγγελία μίας 36χρονης μητέρας ότι ένας 83χρονος προσπάθησε να αρπάξει την ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 36χρονη και αναφέρει το cretapost.gr, η 7χρονη έπαιζε με άλλα παιδιά στην αυλή δημοτικού σχολείου. Η μητέρα βρισκόταν σε διαμέρισμα φίλων της, κοντά στην αυλή, όταν άκουσε τα κλάματα της κόρης της και έτρεξε κοντά της.

Εκεί, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, είδε ότι ο 83χρονος είχε μπει στην αυλή του σχολείου και με υποσχέσεις για γλυκά και σοκολάτες προσπαθούσε να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Αμέσως προκλήθηκε ένταση μεταξύ της 36χρονης μητέρας και του ηλικιωμένου άνδρα ενώ εκλήθη και η αστυνομία. Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, όπως επίσης και η 36χρονη εναντίον της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για σωματική βλάβη, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος η μητέρα τον χτύπησε.

Στη συνέχεια η 36χρονη αφέθηκε ελεύθερη και ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί ότι πάσχει από άνοια, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου. Ο ίδιος αρνείται τους ισχυρισμούς της 36χρονης.

Πηγή: cretapost.gr
 
Top